AWARDS: PHILIPS LIGHTING PEC PEOPLE’S CHOICE AWARDS 2016

AWARDS: PHILIPS LIGHTING PEC PEOPLE’S CHOICE AWARDS 2016

De PHILIPS EXCELLENCE COMPETITION PEOPLE’S CHOICE AWARD bestaat uit geheel uit helder kristal. De kristallen zuil heeft een schuin oplopende bovenzijde. Dit symboliseert de weg naar de top. Tevens ontstaat hierdoor een vlak waarin de decoratie reflecteert. De decoratie is in de zuil aangebracht d.m.v. 3D laserdecoratie. De plaquette heeft eveneens deze schuin oplopende bovenzijde. Het geheel is voorzien van het Philips logo en omschrijvende tekst op de plaquette.  De voorzijde, de linker- en de rechterzijde van de zuil hebben gebogen oppervlakken, waardoor een zeker ‘lens effect’ ontstaat.  De PEC PEOPLE’S CHOICE Awards zijn uitgevoerd in twee verschillende formaten geleverd. De World Final Award en de Regional Final Award.

DECORATIE

Het Philips Logo wordt in de zuil aangebracht d.m.v. 3D lasertechniek. De tekst wordt op de heldere plaquette aangebracht d.m.v. zandstraaltechniek.

Deze PEC PEOPLE’S CHOICE awards worden uitgereikt door de Philips Lighting medewerkers, op hetzelfde event waar de PEC AWARDS worden overhandigd. Om deze awards te kunnen zien, klik op PHILIPS LIGHTING PEC AWARDS 2016.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: PHILIPS LIGHTING
AFMETINGEN:  World Final Award 200x185x50 mm (HxBxD)    Regional Final Award 150x138x40 mm  (HxBxD)