Awards: Luminis DevCON Speakers Awards

Awards: Luminis DevCON Speakers Awards

De Luminis DevCON Speakers Award  is een  uitdrukking van waardering en dank van Luminis voor de toespraak of  speech van de spreker op de DevCON summit.

De Award is in drie varianten uitgewerkt.

 De Budget versie bestaat uit een kleine, liggende glazen plaquette, aan de onderzijde voorzien van een blauwe kleurlaag.  De staande glazen plaquette is voorzien van een gezandstraalde decoratie in de vorm van het DevCON logo. Aan de achterzijde is een ronde Aluminium plaquette geplaatst die is voorzien van het cijferpatroon uit de DevCON huisstijl. Eventueel kan aan de achterzijde het Luminis lijnenpatroon worden aangebracht. Beide decoraties zijn uitgevoerd middels zandstraaltechniek.   (de stippeldecoratie, het DevCON logo en het Luminis lijnenpatroon zijn op dit sample nog niet aangebracht)

De Budget-Plus versie bestaat uit een liggende plaquette, aan de onderzijde voorzien van een stippel decoratie waaronder een blauwe kleurlaag is aangebracht. De staande glazen plaquette is voorzien van een gezandstraalde decoratie in de vorm van het DevCON logo. Aan de achterzijde is een ronde glazen plaquette geplaatst die is voorzien van het cijferpatroon uit de DevCON huisstijl.

De Luxe variant bestaat uit een liggende, zwarte kristallen plaquette, aan de bovenzijde voorzien van een stippeldecoratie.  De staande glazen plaquette is voorzien van een gezandstraalde decoratie in de vorm van het DevCON logo. Aan de achterzijde is een ronde Aluminium plaquette geplaatst die is voorzien van het cijferpatroon uit de DevCON huisstijl. Eventueel kan aan de achterzijde het Luminis lijnenpatroon worden aangebracht. Beide decoraties zijn uitgevoerd middels zandstraaltechniek.   (de stippeldecoratie, het DevCON logo en het Luminis lijnenpatroon zijn op dit sample nog niet aangebracht)

De awards zijn volledig handgemaakt.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Luminis
AFMETINGEN: Budget 15 x 11,5 x 5 cm, Budget Plus 20 x 17 x 7,5 cm, Luxe 20 x 19 x 7,5 cm

Prijzen op aanvraag