Awards: Philips Health Tech Digital Pathology SolutionsRecognition Award

Awards: Philips Health Tech Digital Pathology SolutionsRecognition Award

De Award bestaat uit een contour-geslepen logoplaquette, een aluminium plaat, tezamen geplaatst op een glazen voetplaquette.  Het logo is gedecoreerd aan de achterzijde van de logoplaquette. Door de uitsparing in de aluminium plaat valt het licht op deze gematteerde decoratie.  Door deze mattering trekt het Philips logo op een stijlvolle manier de aandacht. Er is een tekst aangebracht op de aluminium plaquette. 

De XL versie is echt pronkstuk. Exclusieve materialen, het imposante formaat en een luxe afwerking, zijn de ingrediënten waardoor de Award echte allure krijgt. Een Award waar een topprestatie waardig mee beloond wordt.

De logo-plaquette in deze XL versie is geplaatst in de uitsparing in een 12 mm dikke massieve aluminium plaquette. De gepolijste randen van de logo plaquette geven bij invallend licht een fraaie, zachtgroene glans. Dezelfde glans die in de zijkanten van voor -en achterplaquette weerspiegelt. Het geheel is geplaatst in een massieve aluminium sokkel.

De awards zijn in eigen atelier, ambachtelijk gemaakt.

OPDRACHTGEVER: Philips Health Tech
AFMETINGEN:
Midsize Award: 24x10x5 cm. Big Award: 29x10x10 cm
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events: INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Amazon, ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Allianz, Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl