Awards: Smurfit Kappa Sustainability Window Award

Awards: Smurfit Kappa Sustainability Window Award

Smurfit Kappa Benelux reikt jaarlijks zijn Innovation & Sustainability Awards uit, die de meest innovatieve en duurzame verpakkingen binnen het bedrijf belonen.

Er worden prijzen uitgereikt in diverse categorieën, waaronder o.a. Innovatie (Consumer Packaging, Retail Ready Packaging, Industrial Packaging, Display, Other Applications) en duurzaamheid (Product, Supply Chain, Social) Er worden  verpakkingsconcepten genomineerd  en tentoongesteld, waarbij de ontwerper telkens aanwezig is om uitleg te geven over de bijzondere aspecten van zijn of haar idee.

De Smurfit Kappa Sustainability Window Awards is uitgevoerd in massief floatglas en bamboe. De 19 mm dikke glazen plaquette is geplaatst tussen een achterplaquette en een raam van bamboe. Door de lichtinval van de boven- en zijkanten licht de diepgestraalde decoratie op in een zachtgroene kleur. Op de bovenzijde, en aan de rechterzijde van de glazen plaquette zijn teksten gematteerd uitgevoerd. Aan de voorzijde van de kleine glazen plaquette is het logo eveneens gematteerd uitgevoerd. 

De awards zijn uitgevoerd als ‘Window’ en als ‘Plaque’.

Klik hier voor de slideshow met omschrijving van de Smurfit Kappa Sustainability PLAQUE Award.

De award is  volledig handgemaakt.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Smurfit Kappa
AFMETINGEN: 20 x 15 x 5,5 cm

Prijzen op aanvraag