Financial Tombstone: Metro-Properties Projects Version 1

Financial Tombstone Metro-Properties Projects versie 1

Deze Financial Tombstone bestaat uit 19 mm dikke Float Glass staven op een aluminium sokkel. Dit materiaal vereist vaardigheid om te slijpen en polijsten. Het is volledig handgemaakt in onze studio in Laren, Nederland. Het ontwerp is exclusief gemaakt voor Metro Properties. De verschillen ten opzichte van versie 2 zijn de maten van de staven en de positie op de sokkel. Dit is een gecompliceerd ontwerp om te maken. Custom-Made op zijn best! Dutch Design, exclusief materiaal, limited edition.

Afmetingen: 500 x 150 x 60 mm (LxHxD)

Wijzigingen in grootte, prijs en decoraties zijn mogelijk op aanvraag.


Voordelen van een Custommade Award

• Impact: een one-of-a-kind Award is onvergetelijk en raakt een snaar bij de beoogde ontvanger. Het speciale gevoel dat deze award voor deze gelegenheid, voor jou is gemaakt,
• Prestige: met een custommade award wordt de prestatie symbolische weergegeven en krijgt hierdoor extra prestige. Het is niet ‘een van de velen’. Het krijgt extra betekenis en maakt het persoonlijk.
• Tijdbesparing: in plaats van zoeken in catalogi om een item te vinden wat aan al uw eisen voldoet, maken wij een award waarbij we vanaf het begin uitgaan uw wensen en eisen.
• Merk-loyaliteit: Een award die speciaal is ontworpen voor uw merk op basis van uw missie, visie, en waarden, verhoogt de merk-loyaliteit van medewerkers en klanten.