Financial Tombstones: Accuracy DSM-Avyris Tombstone Alu-Glass

Financial Tombstones: Accuracy DSM-Avyris Tombstone Alu-Glass

Deze tombstone is ter gelegenheid van een belangrijke deal tussen DSM en Avyris ontworpen. Deze transactie is begeleid door Accuracy. Met deze transactie ondersteunt DSM Avyris o.a. met het verder ontwikkelen en produceren van vitamines en voedingsnutriënten.

Het concept voor deze Tombstone: De Erlenmeyer, een laboratoriumkolf van glas, staat symbool voor de start van het ontwikkelen van een nieuw product. In de Erlenmeyer doorstaat een concept voor een nieuw product zijn eerste test, maar ook zijn allereerste vloeibare vorm. Dit vormt de basis van de verdere groei, waar deze transactie in ondersteunt.

De Erlenmeyer is in dit tweede concept uitgebeeld in de vorm van een uitgesneden pictogram. Aan de flanken van dit pictogram bevinden zich twee aluminium delen, die in de contourlijnen van Erlenmeyer zijn gebogen. De gegolfde zijkanten staan voor de vloeistoffen die in de Erlenmeyer golvend vermengd worden. De eerdergenoemde ‘groei’ is uitgebeeld in de vorm van een plant die in dit pictogram is opgenomen. Op de massieve Floatglazen plaquette is dit pictogram uitgespaard in twee kleuren transparante film. De kleuren groen en oranje zijn gebaseerd op de kleuren van het logo van Avyris. Aan de voorzijde zijn beide logo’s uitgevoerd in zandstraaldecoratie, eventueel gevuld met kleurlak.(zoals afgebeeld) De teksten zijn op de boven- en voorzijde van de voet aangebracht. Eveneens d.m.v. zandstraaldecoratie, naderhand voorzien van zwarte lak.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Accuracy
AFMETINGEN:  15×17,5×7,5cm (LxHxD)

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een waardig moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie beloont met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen belonen met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events:INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Custommade Tombstones mochten wij leveren aan o.a.: ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Gifts zijn geleverd aan o.a.: Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@bugl.nl
Fax: +31 (0)573 40 10 93