Uitreiking Dutch Live Entertainment Production Awards 2017

Maandagavond 10 april 2017 vond de derde editie plaats van de Dutch Live Entertainment Production Awards. Tijdens een awardshow in de Amsterdamse AFAS Live werden professionals uit de live entertainmentindustrie in het zonnetje gezet. TING! werd uitgeroepen tot Production of the Year. Ziggo Dome ging er met de award voor Favourite Venue vandoor.

Ampco Flashlight Rental ontving uit handen van Lee Towers de prijs voor Favourite Show Company. De prijs voor Favourite Production Company werd uitgereikt door Nicolette van Dam aan RTL Live Entertainment, terwijl de Jostiband de prijs overhandigde aan Livetime Productions in de categorie Favourite Technical Company.

Leatitia Griffith bekroonde TSC Crowd Management met de prijs voor Favourite Service Company. Overige winnaars zijn Willem Westermann (Favourite Person), Jeroen ten Brinke (The Bart Clement Award for Favourite Creative Person) en The Powershop (Favourite Site Company). De avond werd afgesloten door de uitreiking van de Special Achievement Award. Deze ging naar ID&T-oprichter Duncan Stutterheim.

Marcel Albers, van stichting Dutch Live Entertainment Awards: “Dit was een prachtige avond in een zeer mooie setting op een ideale locatie. Wanneer je deze ingrediënten koppelt aan een indrukwekkende lijst van genomineerden en winnaars, dan mogen we als organisatie alleen maar dankbaar en trots zijn. Zeker ook vanwege de waardering vanuit de industrie en alle support van de productionele partners dit jaar”.

De jury van de Dutch Live Entertainment Production Awards bestond dit jaar uit Henk Schuit (voorzitter), Jacqueline Vizee, Annejorie Hegge, Marcel de Vré en Jos van der Vegt.

Het gala werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door de presenting partners EB Live en de VVEM.

Fotograaf :Jorrit Lousberg